Him

Oma kuva
I'm Nineteen, Esthetic narcoman(appreciating all visible tings) and a psychonaut(doing trips to my deep places). I love art and everything the world has to offer. The Joys and Griefs of life are equally welcome, may me like it or not. I've given my body and soul for art long time ago..

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

#002 Happy Coffee

"What was the drug coursing in my brain, extracted by my brain, consumed by my selfish mind?"

Maanantaina nukahin myöhään, mutta ennen sitä sain jonkinlaisen mielenrauhan. Päällimmäinen kuori antoi periksi ja tietyntyyppinen inspiraatio iski. Ei, ei inspiraatio piirtää, ei inspiraatio luoda. Se oli rauhan aikaa. Ei ollut ylionnellinen olo ei mitenkään euforisen huumaava olo. Ehkä paremmin sanottuna, "tuntuu että elän"
Nukuin hyvin.

PERKELE! Mutsi tulee herättää ja oli lähdössä töihin, heräsin liian myöhään olin näköjään taas sammuttanu heti herätykset kun ne on alkanu soida ja jatkanu nukkumista.. ja niitä herätyksiä sentään oli viisi. Ei ole tahdon voimaa ei, nukkua mä tahdon kyl joo. En pidä aamukiireistä mutta piti olla koulussa ajoissa ja entistä ajoissa EN YO-kuuntelun takia.
Ei se mitään ehdin hyvin mutta aamu ei mennyt suunnitelmien mukaan : (
Piti käydä suihkus,savukkeella, syödä mukava pikku aamianen, koko aamu musiikin säveltämää ja lukisin hieman yhtä blogia. Nautiskelisin parista kupista kahvia ja saisin rauhassa laittautua.
Mutta se on se 10-15min nousta,pukea,rööki,pestä hampaat ja ehkä meikkaa. Noiden järjestys
vaihtelee joka aamu.. tai teen samaa aikaa monta asiaa.

Koulussa oli yllättävän rento olo ja kuuntelu meni ihan hyvin, otin jopa uudet leoparditassu tossuni mukaan kouluun ja sain positiivista palautetta ja puheenaihetta niistäkin. Koulu kaipaa jotain piristystä, ihmiset kaipaa jotain vaihtelevaa elämään ja ihmiset haluaa jotain yllätyksiä. Muuten elämä muuttuu yksitoikkoiseksi ja mekaaniseksi ja tunnet olevasi muurahainen, joka elää suuressa muurahaiskommuunissa. Oho taisin puhua itsestäni, kuinka itsekästä~

Kuuntelun jälkeen menin ylös kolmanteen kerrokseen
tekemään sen mitä piti tehdä aamulla, haluatteko veikata mitä?
 Miettikää nyt mikä saattaa unohtua aamulla ja se pitää mennä tekemään lukion kolmanteen kerrokseen.----------------lukea bloggerissa tietyn ihmisten blogeja läpi, kaikki maholliset hänen kirjoittamat postaukset läpi. Luin just pari maanantain yönä ja jotain siinä säväytti, jokin vaikutti mielekkäältä ja tunsin eräänlaista helpotusta. Ei mitään konkreettista, se olo vain tuli.
Oon kyl pessyhampaita, meikannu ja käyny suihkussa lukios, tarkemmin tulee mielee se suihkukerta
ku kokeilin action-paintingiä ja menin kolmannesta kerroksesta ykköseen peseytymään pukkarin suihkuun : s.. mutta ei hämmennetä aasia tekemällä silta sokkelo : ) jatketaan

"Keräsin kolehtia", että voisin ostaa jotain halpaa juotavaa kaupasta ja lähdin reissailee S-markettiin Megaforce tölkin perässä. Mutta en ostanut megaforcea ja kauppa reissulla sattui "yllätys", jotain poikkeavaa, jotain mitä en olisi voinut odottaa. Oikeassa paikassa ja jopa oikeaan aikaan. Piristävää :' ) mutta, ehkä liiankin. I like suprises, things i can't predict.

Loppu päivän en voinut myöskään huomata miten joka tunnilla oli epärealistista iloisuutta,
ihan ku kaikki olisi vetänyt jotain hyväolooy pillereitä.
Koulupäivä loppui leveä hymy kasvoilla..



Sitten skipataan päivän toiseen puoliskoon ja koitetaan hoitaa tämä lyhyesti. Minillä oli siis koulussa tehtävä jossa sen pitää tehdä jollekkin meikit, tarkalleen julkkis meikit. Tämä on kuulemma vain yksi meikeistä ja hän ajatteli tehä sen juuri minulle. Marilyn Manson meikit, niillä niukilla meikeillä mitä meillä nyt olikaan.

Se vei aikaa tovin ja ehdin väsyä jo loppua kohden, että naamakin oli yhtä kyrpiintyneen aneeminen kuin mansonilla siinä kuvassa. Tässä sitten mun, minin ja samun ottamia kuvia siitä prosessista:

Päätin leikkauttaa tupsut pois..mini oli pitkään sen kannalla, ite päädyin siihen laiskuuden takia. On sairaalloisen vaikeeta laittautuu joka aamu ja ne tupsut myös häiritsi tosi usein kutittaen, visuaalisesti häiriten tai törröttäen ku milläkin apinalla. Oisin halunnu jotain muuta meikkiä ja huulipunan omaksi..
Ja TIETYSTI PIILARIT! laski into 50% ku tajusin ettei ole varaa piilareihin edes yhteen. Pidin kovasti silmäosista ja miten rajusti ne muuttui kulmaa nostaessa. Myös hampaiteni suhdetta valkoiseen pakkelinaamaan <3. Mustista silmämeikeistä loppujenlopuksi pidin, ne nousikulmakarvan mukana mitä erikoisempiin muotoihin ja toi pärstään vähän asennetta. Ja mitä tässä vielä.. Hiuksia ei oikee laitettu, tekoripset tuntuu aika ilkeiltä, ihan ku ripses on jotain mikä siihen ei kuulu. Ja meinasin leikata tolla manson kuva monisteella paperiviillon mun molempiin nänneihin-- Aamulla herätessäni kulmakarvani olivat vielä häiritsevän mustat : )



Ei vittu :D tähän loppuun vielä! Kiitän Rikua, että opasti mut Photobucketin sivuille, olisi muuten
kestänyt useita tunteja enemmän lisätä nämä kuvat tänne. MITEN NÄIDEN KUVIEN LIIKUTTAMINEN TÄÄLLÄ BLOGISSA VOI OLLA NIIN PERSEESTÄ!
mutta onneksi photobucket oli olemassa.. kuvatkin latautu paljon nopeampaa tahtia. Ei tässä menny ku kolme tuntia ku säädin ja väänsin näiden kuvien kanssa.. : ) hyvä et sain nyt tehtyy tän merkinnän loppuun.

12 kommenttia:

minim kirjoitti...

jesjes ! hyvä että sait tehtyä tällasen koosteen näistä koska............ MÄ EN JAKSA :-D muutenko tietty sitte sille maikalle teen. (vaikka ennen meikkausta sanoit että ilman piilareita näitä kuvia ei _missään nimessä julkasta MISSÄÄN) hää hää >:)

Karo kirjoitti...

Noist meikeist oikeesti tuli ihan vitun hyvii ja kuvatki onnistunu tosi hyvin eli propsit minille ja tietty sulle ku suostuit tohon :)

APPLEJACK kirjoitti...

'Oho taisin puhua itsestäni, kuinka itsekästä~' <----- IHANA :DD:D:D:d
toi kaikki koulujuttu on niiiiin tuttuu samaistun esim jokasee sanaa aldfnadgadsf

ps toi meikkiki on kyllä iha hieno (lue: ihan vitun siisti) !

Dave Pyroheart kirjoitti...

Oh thank you ^.^, aluks ajattelin et mitäköhän tästä tulee, mutta mini yllätti positiivisella tavalla :D.
Ja tota mini lähetän sulle pienen vinkin

ecku kirjoitti...

oo, propsit kumallekkin, hyvältä näyttää! :)

Anonyymi kirjoitti...

Bitch got a penis :DDDD see ya in school man in leopard shoes :D

Dave Pyroheart kirjoitti...

whos got a penis, bitch got a penis~~
jea see you there :D..

APPLEJACK kirjoitti...

itseasias se löytyy meilt :------D ! ja öö hei nytko mulla riittää ikä ja rahatilanne sattuu sallimaa ni lävistykset on kivoja<3

Anonyymi kirjoitti...

cool :---)

Dave Pyroheart kirjoitti...

anonyymisyydessä on omat vikansa :D.. ei tiedä kuka kirjoitti, sama kun kuulenääniä missä tahansa ja mietin mistä ne nyt tulivatkaan, voi voi

Inka kirjoitti...

Kirjotat tosi omaperäistä ja upeeta blogia, vieläpä pojaksi.

Terveisin armoton marilyn manson fani :)

Dave Pyroheart kirjoitti...

Omaperäisiä :'D kiitos, tarvitsenkin muiden mielipiteitä, ku itelläni liikaa kritisointia. Haluisin muuttaa kieliasua, mut ei oo hyvä yrittää olla sitä mitä ei ole..
jos menee liian runolliseks sit kukaan ei tajuais ^.^ on koitettu. Mut yea :) kiitoksia vielä kerran. En itseäni haluaisi sanoa edes mansonin suureksi faniksi :D on nii paljo vannotumpeja faneja olemassa. Mut onhan se vaikuttanut muhun jo tosi pitkään kaikinpuolin :)