Him

Oma kuva
I'm Nineteen, Esthetic narcoman(appreciating all visible tings) and a psychonaut(doing trips to my deep places). I love art and everything the world has to offer. The Joys and Griefs of life are equally welcome, may me like it or not. I've given my body and soul for art long time ago..

perjantai 16. syyskuuta 2011

#003 ES Hysteria


i would make a perfect clown <3 children would just faint from happiness and screams of joy

"I thought ,oh I thought there for a while, that I've lost the Muse of mine"
 "I thought that instead of searching for her i would wait for her to come,
 I waited for a while, and asked people where might she go?"
 So I asked few people to draw a line
 and thought them saying........
"Yo man, now draw a hippo from that line!
Can you see ye hippo, I know you can
you pothead you see things all the
time especially when your sober"

Joten sain aiheen joka vaikutti tylsältä, mitä ihmettä? Ihminen joka ärsyttää, joka ei tajuu mitään..
En keksinyt ketään, en ole ihminen joka kirjoittaisi jotain sell.. oho, meinasin unohtaa mun faijan : )
heti alko päähän tulla asioita kerrottavaksi, tekstiä mitä ehkä jaksaisi ihmiset lukea.

Kiitos Elina : ) vai sanoisinko ElinaSoini ;D. Ennen, kun ehdit mainita mistään katoin nimeäsi ja heti ajattelin aluksi kirjoittaa pienen pätkän Energia juomista ja ajatuksia niistä.. ES!!! Kiitos sulle ja jennille(senkin es-jennat ;> ) että muistutatte mua tästä aiheesta.
 Jätän tarinan minun ja faijan "tosi upeasta" isä poika suhteesta myöhempää varten.
Nää "uudet" design tölkit on muute ollu hienoja, tajusin myöhemmin et niis on apinoita eikä pöllöjä : )


Kelataan aikaa tonne ylä-asteelle asti, silloin kun tykästyin Battery juomiin, ne olivat hyvii vaikka hintavia. Kauppa oli kaukana ja välkil ei voinut ostaa. Mutta kerran oli jokin tarjous ja aloin ostelee niitä vähän useammin. Kerran ostin niit monta monta tölkkiä ja pistin ne <<Minnan>> lokeroon et voin sit välkil aina ottaa ja juua Batteryy : ). Sen kätkön piti riittää viikoks mut se meni paris päiväs. Perkele. Sen jälkeen ostin vaan yhen kerrallaan, olisi muuten tullut liian kalliiksi. En myöskää jälkeenpäin tajua mitä järkeä oli pistää ne lokeroon, KAVERIN LOKEROON. Jouduin niinku aina ettiä minnan, kysyä siltä avaamaan loksun, ja vasta sitten päästä käsiks tölkkeihini. Eikö helpompi tapa olisi ollut pitää niitä repussa.. ajatuksenani oli varmaan, että mulla olisi ollut jokin ihana batterykätkö. Ja kai mä nyt pidin sitä minnan lokerossa ku hengasin silloin sen ja emman kaa välkillä ja muutenkin. Sen jälkeen vasta aloin tutustuu miniin, kreettaan, saraan, taniin,.. mutta tää on tarina erikseen. let's continue

Ekaa kertaa join sixin energiajuomia ala-asteel, kun olin yhel tomil yötä. Pelattiin Sega Saturnust, oltii koneel ja trollattii aapelissa (mitä ala-astelaiset nyt tekee yleensä kuva-arvoituksessa..). Ite en ollu ihan täysin mukana ku ei se mun mielest ollu nii kypsää touhuu. Mutta nykyään pidän sitä taiteena ja kauniina,
olinhan mäkin Aapelissa tän kesän alussa piirtelemässä, pippeleitä ja jeesuksia(ja ankkoja <3). Sain paljon huutoa ja paljon kavereita, oli hienoa aikaa. Tutustuin myös yhteen ihmiseen, mut mihin se nyt sitten tyssäs? ANYWAYS! takaisin aiheeseen------->tomilla sit viel pelattii aamul pokemon korteil, ku en oo ikin niillä pelannu ennen sitä. Mutten muista et mentiinkö sitten nukkumaan klo.10.00 aamulla vai mentiinkö ollenkaan.
Siitä on tosin vuosia aikaa.


Energia juomat ei ollu ennen "ES-era:a" mitään sen ihmeellisempää
ja en niitä sen enempää juonut,
 kehittänyt mitään suurta addiktiota tai pakkomielteisyyttä, enkä huomannu mitään suurta käyttöä kellään muullakaan. Lukion aikana tutustuin kylil masin ja herkon porukan kautta yhteen tyyppiin joka joi lähes koko ajan energiajuomia :D erillaisia laidasta laitaan ja häntä sanotaanko nyt Stögikseks. En nähnyt sitä mitenkään erikoisena et se joi niin paljon, enimmäkseen se oli osana sen ihmisen personaallisuutta. Hän kyllä puhuu nopeasti(en usko et johtuu tiedätte mistä) mutta yllättävän selvästi ja hän saa tylsätkin asiat kuulostamaan mielenkiintosilta sen selittämis tavalla. Silloin, kun hassu.ttaa niin tulee aina iso hymy pärställe, kun se rupee selittämään : ) Mutta aina ku sen näin nii Megaforce tai jokin muu kädessä oli sil, reppuun ku kurkkasin siel oli aina pari lisää. pari? kolme? enemmän? Joskus ei ehkä ollut mitään o.o mutta se oli harvinaista. Huvitti.
Jos siltä halusi infoa Energiajuomist  niin sitähän siltä myös sai, maistoin megaforcea ja
kysyin hintaa, se oli euron, yllätyin, kysyin mistä, hä sano et Ässäst, yllätyin,
ja sitten mä ostelin niitä jonkun aikaa.
Join jossain vaihees lukios ES:ää mutta se loppu lyhyeen ku se maistu niin laimennetulle paskalle.(tai sitten mul on vaa sellain muistikuva siitä)




Mutta nyt tänä vuonna aloin huomata nimitystä ES-JONNE! ja sanaa PÄRISEE! käytetää ties missä o_o
mä en oo tajunnu tätä alkuperää ja yritin sitä sitte selvittää, sain tietää että tää saattoi johtua jostain turhasta "nettijulkkiksesta." Joku poika joka joi jotain ES-ää vitusti ja sil päris tai jotain o_ò... pitää selvittää paremmin.
Voitte linkittää kommentteihin kaikkea ES-kulttuuriin liittyvää shittiä kiitos : )

Mutta mitä se on, kun mä meen ryyppäämään ja meen ostaa kaljaa, ryypiskelen siin ja chillaan, törmään frendeihin ja niil on lava kaljaa ja ne on sellai morjeens, jäädää siihe spaddulle ja sit katon oikeale, nii nään vappuna penskoja vetämässä lavallisen ES-tölkkejä kylillä. Huvitti ajatus silloin, mut aloin huomata miten vitusti kakrut vetää tätä litkua ja tätä ES-narkomaniaa löytyy joka puolella, kaiken ikäsiähän niitä on :' D.  Voisin verrata sitä jo täysin tupakkaan, ei näide juominen siitä paljoa eroa. Ihmiset haluavat juoda, tai se on tullut tavaksi, jäänyt koukkuun, kokeilee silloin tällöin, se saattaa nousta päähän? wat? tai yhdistelmä mainituista.

Ite ostanu yleensä Megaforce tai Madcroc juomaa.. ostaisin mielelläni Redbullia mutta se on kallista hinta/määrä suhteeltaan. ES-ään en halua enää, koskea. RockStar:in kanssa sama asia, ostin kerran sitä keltasta litkua ainoastaan sen punasen tölkki-klipsin takia.(kato siit saa hienon korun) ja join sitä ku mitäkin sitruunapaskalitkua.
Monster..? sitä ei nää useilla, ja en oo ite ehtiny siihen tutustua. Maisteltua silloin tällöin erikoisia makuja vaan.

En tajuu vieläkää ku ihmiset sanoo pärisee.. i don't get it, want to valaista asiaa?mulle on yritetty selittää mutta tuloksetta

Vielä yks asia.. Siit asti ku kuulin ES:st nii tajusin vast puolen vuodenpääst et ES meinaa EuroShopperia ja sen jälkee sen, että Euroshopper on elintarvike-yhtiö.. Kävin tos viimeviikol <<RP:n>> kaa kaupassa, kun käytiin ostaa kermaa kahviin.(Siis me käveltiin meiltä K:lle ostaa kermaa kahviin ja takaisin keittämään kahvia) No mikä ettei :D. Ku oltii viel kaupas nii samalla päätin poiketa kattoo oisko varaa niihin hyviin kekseihin,
ne voikeksit minkä päällä on maitosuklaa kuorrute jossa on printattuna sellai purjelaiva~~
. Ne maksaa vain euron ja siellä on makoisat 9kpl keksejä.

No mikäs ihme! ne ovat EuroShopperin keksejä, ES-KEKSEJÄ PRKL! joita oon syöny parivuotta ja en tienny mitään EuroShopperista silloin..



Tässä huomaatte uusimman ES-jonna tuttavani, joka yrittää salakavalasti,
vai sanotaanko sniikisti pölliä juuri pöllimäni Battery Tölkin..



Lehtimies oli sattumoisin paikalla ja tuli nopeasti ottamaan kuvia, R"Poliisin" toiminta
oli myös hyvin nopeaa siinä hän vahtii tätä pien-rikollista =_=..vittu mua väsyttää
--------------------------------------------------------------------------------
Tästä piti tulla semihenkevä blogi jossa kerron miten faija on vaikuttanu mun elämään ennen mun syntymää tähän päivää asti. Ja tää ES homma piti olla vaa lämmittelyä mut se vähän venähti, mikäs siinä. Yhteenvetona se et, juon silloin tällöin enemmän kuin ne jotka eivät juo.(duh..) Häiritsee hieman se että jotkut juo sitä koko ajan, ei henkilökohtaisesti. Vaan enemmän kulttuurisena öö.. efektinä? Kello on nyt myöhä ja mä meen nukkumaa se on prkl 2.00 jo argh, kiitos jos jaksoitte lukea tähän asti, jouduin tarkistaa tekstin muutenkin neljään kertaan, koska omaan ihanan taidon hyppia aasinsillalta toiselle. Tai kesken lauseen vaihtaa ajatuksenkulkua ja käyttää mitä oudoimpia sanoja tai sanamuotoja..enää ei jaksa tarkistaa D: ! tai muokata tekstiä luettavampaan suuntaan! This is just fine~~

5 kommenttia:

Dionaea kirjoitti...

Naiiis :D

Dave Pyroheart kirjoitti...

thanks for reading :D..... *sarcasm*

Dionaea kirjoitti...

Sarcasm up your ass! :D

APPLEJACK kirjoitti...

huomaa sun loistavast huumorist et väsyttää :-------------------D samuthelehtimies

Dave Pyroheart kirjoitti...

:D kiitos, että huomasit. Katotaa mitä seuraavasta postauksest tulee