Him

Oma kuva
I'm Nineteen, Esthetic narcoman(appreciating all visible tings) and a psychonaut(doing trips to my deep places). I love art and everything the world has to offer. The Joys and Griefs of life are equally welcome, may me like it or not. I've given my body and soul for art long time ago..

torstai 22. syyskuuta 2011

#007 Law Is Murder


You haven't talked about her for a while? what's going on, are you finally coming to your sences?

No i haven't or neither to her and no i'm not, I've just lost the faith in myself and think I have made a fool of myself for too many times. I'll leave her alone for a while, can't stand thinking about what she thinks about me.
Dude get yourself together, why won't you talk to her about your feelings? ask about her thoughts?
I don't feel that it's irrelevant, this what i feel is just momentary, as much as I want my dreams come true, my little wonderland. I just notice i'm speaking to myself, no one understands me and no one speaks, or can speak about the thoughts they have. Just smalltalk.. nothing more..
And I just pussy out on everything like that, afraid of the answer i might get. Even if I know the answer I still have a little pityfull hope left. Hope to keep my little world alive in my head, escapism would you call it..
Also because I have a crush on her, it breeds all kinds of emotions inside me, sometimes I can use those emotions for my advantage, she's my muse, for now.


       Turhauttaa. Huomaan, että huomenna on taas perjantai. Tekee mieli hankkiutua eroon kaikista kelloista mitä meidän talossa on ja ostaa rikkinäinen seinäkello, jonka viisareita voin liikutella mieleni mukaan. Kaikki tuntuu niin kahlitsevalta. Tässä pakoilen sitä, etten jaksaisi lukea noita kirjoja huomiseksi, n.500 sivua yhteensä kasaantuu ja olen lukenu toisesta vasta.. tota tota..sivulle 44!! ei perkele..
       Heräsin tänää taas liaan myöhään ja nukuin koko koulupäivän yli ku oli niin mielekästä olla omassa huoneessa. Avatessani silmät huomasin pöytälamppuni olevan päällä valaisten tän vihreänahkaisen sohvan ja ainoan valkoisen seinäni. Se lievän keltainen valo jotenkin rauhoitti mieltä, huomasin myös myöhemmin että ovestani tuli lievästi valoa, joku oli jättänyt vessaan näköjään valot. Ei tuntunut siltä, että olisin kotona, olin paremmassa paikassa. Puhelin osui käteen. Joku oli yrittänyt soittaa mulle taas kymmeniä kertoja. Röökikuriirin homma on vähän tämmöstä : < Ei jaksanut puhua kenenkään kanssa, vielä.
       Päätin viettää rauhallista aamua(lukekaa:14:00 on aamu!) ympäri kämppää. Rööki huuleen, mutsin vaaleanpunainen röökitakki päälle ja ulos. Siellä sataa kaatamalla, ei ollenkaan tehny mieli lähteä minnekkään siinä säässä. Otin aamulla kirjan käteen ja yritin lukea sitä jonkin aikaa, sain luettua 10-15sivua vaivalla. Ei siinä ettei kirja kiinostanu! Lisäksi kissat nauku ulos sinne sateeseen, päästin nekin siinä välissä sinne. Lukeminen on välillä vaa nii helvetin raskasta. Muistin jossain vaiheessa, että K-kaupassa oli yks kirja minkä olisin halunnut.. Sellainen pieni kirjakirjasto siellä K-kaupan eteisessä, johon voi viedä jonku kirjan ja ottaa toisen. Siellä sitten pisti silmään yks kirja mandoliineista<3 eiku ei.. mandolini oli se kielisoitin.. jotain ne kuitenkin oli mitä en muista : D(täydellisiä jumalaisia geometrisia kuvioita jotka lähtee keskipisteestä tekee jonku kiekuran ja palaa takaisin keskelle. vähän niinkuin kukka?....tai jotain -.-)
       Etsiskelin jotain kirjaa minkä voisi viedä sinne, löysin Georg Haddenbachin kirjan unista, jonka joskus pomin kirpputorilta 50sentillä. En ole ehtinyt lukea sitä, niin aloin sitten lukemaan sitä ennen kuin vien sitä minnekkään. Ei sitä ollut kuin 40 sivua ja sitten alko hakemisto erillaisille asioille mitä unissa esiintyy ja niiden selitykset.(Huom. selitykset ovat tietysti viitteellisiä ja jokaisen tulee tutkia omia unia tarkemmalla silmällä)
En vieläkään ole varma vienkö sitä kirjaa, vaikka olis mulla paljon kiinostavampi kirja unista.. Veisinköhän mielummin jonkun venäläisen kirjan ku niitä löytyy kasapäin, onhan siel hyllyssäkin jotain ruotsalaista ja saksalaista :D miksei venäläistä voisi olla.
       Univelkoja on siis kertynyt, kävin tänää nopee hakemassa röökiä frendille, ja ajattelin jos huomenna käväsis "baarissa"(älkää ikinä menkö mäntsälän juottoloihin.. ever), kun kaverilla oli tos synttärit. Ainakin siel on enemmän seuraa mitä tiistaina olisi ollut tarjolla, nii ei tarvii huolehtii siitä, että joutuisin pitää itse koko ajan seuraa jollekki.
Sain tos illalla myös soiton kaverilta ja tuli hyviä uutisia : ) voin pistää asian perään ruutuun raksin! problem solved!(sooner than i expected)       Englannin kirjoitukset oli tossa keskiviikkona! Olin siellä ajoissa(whoo), tietystikään en lukenut ku en tiedä mitä mun ees pitää lukea englannin kirjotuksiin..Sanastojen lukeminen vaikuttaa niin turhalata, siellä oli vain pari kolme sanaa mitä en osannut suomentaa mutta ymmärsin merkityksen. Mässytin enne sisäänpääsyä vähän karkkii frendin eväistä, teippailin asioita ja pummin kavereilta kirjotusvälineitä. Itelläni mukana oli kai vain lyijyä ja vesipullo. YO-ta oli kestänyt jo tunnin ja itselleni tuli pieni tarve popsia jotain, mutta itselläni ei ollut mitään mukana. Vilkuilin ympärille sen verran, kun pystyy piilevästi vilkuilla ja katoin mitä ruokaa ihmisillä on mukana.. Ah karkkia..Voi leipiä..Energiajuomaa ja mehua.. Itselläni oli vaa yksi pullo täynnä vettä joka oli kylmää.. Olin muutenkin jäätymässä sinne saliin, pari tuntia ja olis ollu varpaat kuoliossa. Lähtiessäni tärisin, kuin olisin just tullu pakastimesta. Vääntelehdin myös koko YO:n aikana ties minkälaisiin asentoihin ja tuntui että olin ainoa ihminen joka siellä yski selloin tällöin ja selvensi vähän kurkkua, voih sitä ihanaa kaikua<3                 Yhessä vaiheessa mult tippu nenäliinat lattialle. Katsoin niitä ja muistin ettei saanut niitä nostaa, olisin jättänyt ne vaan lattialle, mutta yhtäkkiä takaa kävelee joku nostamaan niitä o_o katsoin ihmeissäni ja sisälläni oli jyvänen häpeää mutta samalla tunsin erikoista mielihyvää siitä että opettaja ryömii siinä maassa ja nostelee tavaroitani.. Se oli mun liikunnanmaikka, hä keräs ne nätisti ja pisti mun pöydälle, kiitin sitä nyökkäämällä samala pieni vaivalloinen ilme kasvoillani. Heti kun hän käänsi selkänsä ja lähti kävelemään takasin paikalleen niin minun pärstääni levisi leveä hymy : ))! Voi sitä pientä mielihyvää mitä saan ensi YO-kirjoituksissa, kun tavaroitani putoaa pulpetilta ja opettajat ympärillä ryömivät ja kumartelevat siinä niitä nostaen!
       *YEAH PICK THAT UP BITCH!! B-)* Voisin pudottaa tavaran jokaista valvojaa kohden ja saada siitä pientä iloa. Englannin kokeen lopulla edessäni istuvalla likalla läikähti hitusen vettä lattialle ja pulpetille, en osannut arvata että pääsen näkemään jotain niin hauskaa.., se oli kyllä hymyn paikka, kun huomasin, että valvojana oli Toota ja sehän joutui nousemaan paikoiltaan, kävelee hakemaan paperia ja laskeutumaan pyyhkimään sitä vesiläiskä pirstoutumaa. Siinä hän haki käsipaperia, siinä hän oli nelinkontin ja siinä hä pyyhki sitä lattia vedestä :D näky huvitti itseäni ja en voinut lopettaa hymyilemistä. Siinä ne maikat alentuu siivoojan tasolle, ei mitään virkaa missään, meidän palvelijoita..mwahahaa...(Ei siis mitään siivojia kohtaan : D mahtavia tyyppejä, tää nyt oli sellanen yleinen vertauskuva)
       Koe sujui hyvin, yllättävän helppo,liian helppo, salaperäisesti hämärän helppo se oli.... ja aineen aihe oli tosi tosi sopiva! Breaking the law.. siihen vaa vähän heittää valtion epäkohdista, järjestäytyneestä anarkiasta, lain synnystä(hammurabin laki) silmä silmästä shittii; pelolla ohjausta; rakkauden ja rauhan saavuttamisesta.. Toivottavasti enkkuni ei ollut pahasti ruostunut. "An eye for an eye, makes the whole world blind" <-- toivottavasti toikin oli nokkela lisäys ja anarkistinen tekstini toisi edes hieman luonne pisteitä : )
       Tossa eilen päätin ladata Skrillex:iä, joskus vuoden alkupuolella kuuntelin sitä eka kertaa ja tykästyin, luulin et se on jotain erikoista French Electroo ja se oli just nii ihanan lagimaista <3. En sitten ehtinyt siihen sen verran tutustua. Tänä vuonna huomasin sen, että sehän on populaari-artisti.. ja jonku takia kaikki kuuntelee dubsteppia ja kaikki puhuu dubstepista. Kuuntelin sitten sitä mitä ihmiset sanoo dubstepiksi ja mietin mielessäni.. ei tää voi olla dubsteppia, koska muistin että olen joskus kuunnellut dubsteppia ja se ei ole tämmöistä. Etenkin tää skrillex-syndrooma on aiheuttanut genre kuoleman. En sano että tää uus aalto dubsteppii olisi mitään paskaa : D etenkin skrillex kuulostaa niin omaperäiseltä ja enemmänkin ranskalaiselt glitchelectrolta. Skrillex saa nyt kulkea mun mielessäni nimikkeellä Glitchstep :  ) kuulostaa paljon mukavemmalta.( En ole genre-uskovainen, mutta tykkään luokitella. Se mitä ei voi luokitella, sanon vaan miltä tää kuulostaa ja miltä tyyleiltä ehkä kyseinen artisti on ottanut vaikkutteita.)
Onko kukaan muuten kuullut Hatesteppia? Frendi sanoo omia kappaleitaan sen tyylisiksi, ja mielestäni hyvin osuvaa! Great songs.
P.S. - olen huomannu, et myynnissä on halpoja normi röökiaskeja "West" 4.00e 20röökiä? not bad? ja makukaan ei ole mikään paha, olikohan ne kuulemma malboron valmistajilta..
P.P.S. - odotan minin seuraa joskus ensiviikoksi, pääsee vanhojen aikojen kunniaksi pelaa co-up räiskintää,
resistance, borderlands.. ja nytten odotan jos pääsis pelaa sen kans killzone 3:sta on turhan pitkään homehtunu tuol hyllyllä muiden lainapelien kanssa.
P.P.P.S. Unien symboliikka saa runosuoneni kukoistamaan : D.. tekee mieli ottaa paljon symbolisia valokuvia..
       Osaatteko sanoa unisymboliikkaa käyttäen,
mitä tämä seuraava kuva kertoo?

6 kommenttia:

Dionaea kirjoitti...

Kuva kertoo siitä kuinka vaikeaa on lukea kokeisiin kun löytyy niin paljon parempaa tekemistä kuten nukkuminen tai kissan rapsuttelu :D

Dave Pyroheart kirjoitti...

ihan hyvä näkökulma :DD, mut siis sanotaan jos mies näkee unissaan kissan nii se tarkottaa et se haluu jotain naista seksuaalisesti. Tämä tietysti suhteellista :D.. mutta muistan kyl yhen kissaunen ja kaikki merkit viittas just tohon selitykseen :D p.s huomasin tos seinsässä pienen läikän, tiedät varmaa mikä se on ja se viittas siihen aikaa just tohon "läikkään" kuvaan.

APPLEJACK kirjoitti...

......TUOMAAAAAS XDD

Dave Pyroheart kirjoitti...

Kuittaan naapuriani! "Ei se väärin oo!" :D

minim kirjoitti...

bongasin itseni kuvasta. bileet \0/

Creepy kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.