Him

Oma kuva
I'm Nineteen, Esthetic narcoman(appreciating all visible tings) and a psychonaut(doing trips to my deep places). I love art and everything the world has to offer. The Joys and Griefs of life are equally welcome, may me like it or not. I've given my body and soul for art long time ago..

tiistai 20. syyskuuta 2011

#006 Forsaken Sunflower part 2

My little piggy(ei tämä ei ole Tööt) 

I went to the playground with a friend of mine, I spent 5 to 6 hours only drawing what came to my mind, waiting for something, swimming in the lake Selfpity. Watching kids come and go, watching their behavior, the behavior of their parents. Memories flew through my mind, when i snapped the other night i felt the shadow rising from the ground, I saw myself trapped in the ground.. It laughed to me, trough my body..
Four days of that.. I would go crazy, but you still saw people? who was the friend you were with?
It was the 4days of misery indeed, but I got so much done.. people? I never mentioned em' I was with Tööt
Whos that?
It's my child, my lil' plushy piggy, he listened to me all the time, and talked me to sleep after I took some pills.

Täs mä vaan, lueskelen kirjaa ja hörpin Kokista kissa mukista. Nukuin tänään taas vähän myöhään, kun oli mahdotonta eilen nukahtaa. Heti blogin jälkeen painuin fiilistelemään sänkyyni mun uutta huoneen järjestystä. Mutta ei väsyttänyt ei(miksiköhän.. ei ainakaa unirytmin sekoittaminen.) Fiilistelyyn vaadittiin, että oli pimeää ja telkkari oli päällä, joten koitin etsiä jotain ohjelmaa kello kaksi yöllä.. Löysin sen jonkun Etelä-Korealaisen kanavan ja rakastuin siihen :' D siel oli jotain musiikkia aluksi ja se oli ihan jees(Vois kokeilee kuuntelee jotain K-Poppia jossain vaihees) Sisäinen kiinostus japanilaista tai tarkemmin kiinalaista kulttuuria kohtaan nousi taas esiin.
Etenkin, kun sieltä kanavalta alkoi tulla jotain ruoka-ohjelmaa. Ei mitään kokki ohjelmaa.. se oli enemmän tarina muodossa ja sitä oli hauskaa katsoa. Nyt tekee mieli sitä "Naeng Myeon:ia" Se näytti taivaalliselta ja sylkirauhaset pumppasivat suuhuni 5x enemmän kuolaa kuin tavallisesti..(ymmärrätte pointin jos tiedätte miten paljon eritän kuolaa tavallisesti..)Tämä safka oli kuitenkin jotain kylmää nuudelia ja seas kaikkee ihanaa schaissee ja jotain lientä, mikä lisättiin jälkeenpäin. Itse nuudeleista oli kolme tarinaa. Oli pakko hiipiä sen aikana jääkaapille pöllimään juusto ja meetvursti paketti. Omnomnom se oli hyvää.. menin nukkumaan ja pyörin sängyssä, silmäni kai sulkeutuivat sen jälkeen kunnolla, kun kuulin faijan auton startanneen, ja hänen lähteneen duuniin.
Palataan takaisin tähän aamuun, sain siis mennä kotiin lukemaan kirjaa ja pitäydyn näköjään siinä tarinassa, että olin maanantaina YO-kokeissa(näin on parempi..) Kirjoinani ovat Mika Waltarin - Suuri Illuusioni ja Johanna Sinisalon - Ennen Päivänlaskua Ei Voi, yhteensä sivuja on ehkä noin 500 eli ei paha..(luen helevetin hitaasti, 1-3min yks sivu + johtuen siitä, että saatan lukea saman sivun useaan kertaan ku en osaa keskittyä)
Piakoin palailen kouluun.
Brian, W00t!
Eiliseen merkintään vielä lisäilisin. Kattelin Timpan kanssa Spaced sarjaa, samalla hörppien kahvia tulevaa yötä varten(mähän jopa luin yöllä kirjoituksiin..), ja toverini hörpiskeli usean kupin teetä. Niin samalla muistin kuinka ihana se yksi hahmo siitä sarjasta olikaan.. Brian Topp <-- oli sarjassa, yksi niistä vuokralaisista joka asui omassa huoneessaan joka oli täynnä tauluja ja maaleja. Huoneen tunnelma oli synkkä ja niin oli myös Brianin työt. Tai ei niinkään synkkiä, se oli ekspressionismia ja hän kuvasi omin sanoin sanotusti Vihaa, Kipua, Pelkoa, Raivoa ja oli mielestäni aivan ihanan koominen hahmo joka eli omassa maailmassaan : D. Yhdessä jaksossa hän kuunteli kasettia, jossa oli tuskan huutoja! Ah! Se oli niin ihanaa, oman mielentilan psyykkaaminen siihen tilaan, että pystyy itseään ilmaisemaan. (Brianhan tuli sarjassa onnelliseksi, joka johti siihen ettei hän pystynyt maalaamaan, uff.. naiset.)
Osaan samaistua tähän niin hyvin, koska parhaiten pystyn piirtämään ja toteuttamaan itseäni, kun olen ahdistunut, seonnut, murheissani tai itsemurhan partaalla <3 silloin syntyy kaikki luomukset parhaiten.
On minulla muitakin tapoja, mutta ne kerron myöhemmin, tuo mainitsemani on kuitenkin voimakkain : )

Täs kotiin tullessani kuuntelin Daftpunkin - Tron albumin, onhan se jees mut ainoastaan pari biisiä muistutti daftpunkkia ja nekin oli köyhiä jos ajatellaan daftpunkin vanhaa tuotantoa ja lähes kaikis kappaleissa ei ees ollu mitään daft punk:imaista, ehkä jotain kaukaista kaikua. Siihen se sitten jääkin.
Jos ei katso taas siltä kannalta, että se on daftpunkkia niin se on ihan jees.
Ehkä pitäisi tosiaankiin kattoo se uusin Tron leffa(ekaksi ne vanhat!)niinkuin Minna suositteli.
Jos silloin pääsis hi-fistelemään ^^

1 kommentti:

Dionaea kirjoitti...

Hellow brian *vink*